Haagse Pakketjes zelf samenstellen

Haagse Pakketjes kan voor jouw bedrijf pakketjes op maat aanbieden. Naast de producten die in onze standaard pakketten zitten heeft Haagse Pakketjes nog veel meer leuke Haagse producten. Zo kunnen we de pakketjes naar jouw eigen wens invullen! Ben je bijvoorbeeld aan een bepaald budget gebonden? Laat het ons weten en wij sturen je een leuk voorstel.

“Prima concept, leuk om als Haagse instelling een Haags pakket te kunnen sturen en lokale ondernemers te ondersteunen. Plus de samenwerking met de sociale werkplaats was top. Snelle communicatie, er wordt goed meegedacht over samenstelling, flexibiliteit, dat vond ik heel fijn.”

Ninke Baerwaldt | Residentie Orkest | 137 pakketten afgenomen in 2016

 Ninke-(photoline-Carolien Sikkenk)RO logo kleur

Maak je pakketje persoonlijk

Wil je zelf kijken welke producten er beschikbaar zijn voor het maken van een pakket? Neem een kijkje in ons volledige assortiment op onze producten pagina.

Bij een grote afname kunnen wij jouw pakketjes nog leuker maken door er bijvoorbeeld een persoonlijk berichtje aan toe te voegen of bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo te verwerken in het pakket. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@haagsepakketjes.nl of bel 070-2810611.

Ja, ik wil een pakket op maat