Over Ons

Jarno van den Heuvel
Emile Meijer

Hallo en welkom bij Haagse Pakketjes. Wij zijn Jarno en Emile en samen eigenaar van Haagse Pakketjes. Wij hebben elkaar leren kennen doordat onze vriendinnen elkaar al lang kenden. Onder het genot van speciale biertjes en een paar leuke feestjes leerden we elkaar kennen als avontuurlijk en eigenwijs. We hebben beide twee kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. En ook dat schept een band.

Het ontstaan van Haagse Pakketjes

Haagse Pakketjes is ontstaan in 2014 uit onvrede over het aanbod kerstpakketten op de markt; Inspiratieloze pakketten met producten waar niemand op zit te wachten. Wij wilden het anders doen.

Samenwerken met lokale ondernemers om kwalitatief hoogwaardige, ambachtelijke pakketten samen te stellen met producten waar jij als ontvanger blij van wordt.

Wij willen met Haagse Pakketjes de volgende stap maken. Wij hebben de samenwerking met bestaande leveranciers versterkt door regelmatig een blog over hen te gaan schrijven en meer verschillende producten af te nemen.  Zo hebben wij goed gekeken naar de bestellingen van de voorgaande jaren en geluisterd naar de wens van onze klanten.

Hierdoor hebben we nu een lijst met de meeste gevraagde leveranciers, onder wie; Bakkerij Hessing, Van Kleef, Meneer Chocola en de drie bierbrouwers Kompaan, Scheveningen en Eiber. Daardoor kunnen we voor jou als klant nu nóg mooiere kerstpakketten samenstellen.

5 Redenen om je kerstpakket  bij ons te bestellen:

  1. Ontvang complimenten over de keuze van je kerstpakket in plaats van negatieve reacties achter je rug om.
  2. Steun je lokale ondernemer uit Den Haag in plaats van een multinational.
  3. Je kwaliteit van producten boven kwantiteit ervan stelt.
  4. Je ontdekt verrassende nieuwe producten uit ons mooie Den Haag.
  5. Eigenlijk ging je toch al voor een kerstpakket van Haagse Pakketjes, maar wilde je gewoon nog extra overtuigd worden.

3 Redenen om je kerstpakket elders te kopen:

  1. Als je liever een kerstpakket geeft vol met goedkope producten van een Duitse multinational.
  2. Hoeveel producten er in het kerstpakket zitten voor jou belangrijker is dan de kwaliteit en originaliteit ervan.
  3. Je hebt echt helemaal geen binding met ons mooie Den Haag.

Uitbreiding en toekomst gericht

Sinds de overname zijn we ook op zoek gegaan naar een partner voor het inpakwerk. Dit werd De Haeghe groep. De kaarsenmakerij, onder leiding van Bert Boerman, bood ons naast de prachtige kaarsen ook aan om de kerstpakketten voor ons in te pakken. In 2016 hebben we dit uitvoerig kunnen testen, waardoor wij ons dit jaar geen zorgen meer hoeven te maken over het inpakken. Hierdoor kunnen we probleemloos meer en grotere orders aan.

We hebben ook ons logo aangepast, waarin nu vooral de thema’s lokaal en verwondering meer tot uitbeelding komen. Want dat is wat we zijn!

Om onze leveranciers een podium te geven zijn wij begonnen met het optekenen van verhalen over hen op ons Haagse Blog. Want zij zijn onze kracht! Ons motto is dan ook lokaal voor lokaal.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over al het moois dat uit Den Haag komt en staan voor je klaar om een echt tof lokaal geschenkpakket voor je te maken.

Ben je overtuigd en klaar om jouw werknemers te verrassen met een origineel kerstpakket? Neem hier dan een kijkje in ons volledige assortiment kerstpakketten.

Jarno en Emile

P.S. Liever een pakket op maat laten maken? Vraag hier eenvoudig een offerte aan.