Haagse Pakketjes

Haagse Pakketjes is ontstaan in 2014 uit onvrede over het aanbod kerstpakketten op de markt; Ongeïnspireerde dozen met kipragout uit blik, muffe soepstengels en fabriekscrackers. Goedkope troep van een onbekend Duits merk dat uiteindelijk achter in de voorraadkast beland. Dat moest anders.

We zijn op zoek gegaan naar echt toffe producten van lokale Haagse ondernemers. Natuurlijk hebben we instituties als de Haagse Kakker van Bakkerij Hessing en de likeuren van Van Kleef, maar ook worst van Haagse Harde, bier van Kompaan, hopjes van de Haagsche Hopjesfabriek en nog veel meer. Producten die ambachtelijk worden gemaakt door ondernemers die passie hebben voor wat ze doen.

Als je een Haags Pakketje koopt, gaat jouw geld dus niet naar een onbekende multinational, maar naar ondernemers uit jouw stad, dat past ook wel bij de kerstgedachte vinden wij. Maar wij vonden dat nog niet genoeg, daarom laten we alle Haagse Pakketjes inpakken door ons inpakteam bij de sociale werkplaats.

Wij vinden dat iedereen een tof kerstpakket uit eigen stad moet kunnen krijgen. Samen met jou krijgen we die suffe ongeïnspireerde kerstpakketten wel de wereld uit.

Help je mee?

Jarno & Emile