Wat zeggen onze klanten?

Sinds het ontstaan van Haagse Pakketjes in 2014 hebben wij verschillende organisaties als klant mogen verwelkomen. Van zzp-ers die enkele geschenkpakketten afnemen voor relaties tot grotere bedrijven die een paar honderd kerstpakketten afnemen voor hun medewerkers. Klanten waarderen het lokale en ambachtelijke karakter van de producten en de originele uitstraling van de pakketten:

“Ik vind het idee op zich al heel leuk, met producten uit de buurt, in deze tijd van dat alles groot moet en van ver komt. Dat jullie gewoon hele mooie producten dicht bij huis zoeken en daarmee werken. De mensen waren er allemaal heel erg blij mee.”

Stephanie de Geest | Carnegie Stichting – Vredespaleis


“Ik vind het idee op zich al heel leuk, met producten uit de buurt, in deze tijd van dat alles groot moet en van ver komt. Dat jullie gewoon hele mooie producten dicht bij huis zoeken en daarmee werken. De mensen waren er allemaal heel erg blij mee.”

Margaritha van Baardwijk | Facility Manager – CBRE BV


“Ik ben een echte Hagenees en chauvinistisch genoeg om iets Haags weg te geven. We hebben de Haagse Pakketjes weggegeven aan onze klanten die ons toch al kenden als ‘die partij uit Den Haag’, dat werd goed ontvangen.”

Mario van de Vorstenbosch | Binck Groep


“De reacties op de kerstpakketten waren gewoon heel goed. Met 650 pakketten heb je natuurlijk heel veel meningen, maar het was overwegend positief. Heel veel mensen vonden dit kerstpakket juist heel erg origineel. Ook met het regelen en samenstellen van de pakketten hebben we een goede ervaring met de Haagse Pakketjes”

Yvonne Verbeek | Directie secretariaat & PR – Stichting Eykenburg


“Prima concept, leuk om als Haagse instelling een Haags pakket te kunnen sturen en lokale ondernemers te ondersteunen. Plus de samenwerking met de sociale werkplaats was top. Snelle communicatie, er wordt goed meegedacht over samenstelling, flexibiliteit, dat vond ik heel fijn.””

Ninke Baerwaldt | Residentie Orkest


“Men vond de pakketten heel leuk omdat het een origineel cadeau is en er gewerkt wordt met lokale producten. We bestelden de pakketten kort voor kerst, toch werd alles op tijd en netjes bezorgt op locatie, conform afspraak.”

Richard Young | directeur – OBS Het Volle Leven


“We hebben in 2015 pakketten afgenomen van Haagse Pakketjes voor onze medewerkers. Een van de producten was helaas niet leverbaar, maar dit is netjes opgelost door Haagse Pakketjes. Goede service.”

Kirsten Benner | Mulder Sport


“Het kerstpakket van Haagse pakketjes aan mijn medewerkers werd enorm gewaardeerd. Vooral het duurzame en ambachtelijke karakter, in een prachtige verpakking, is goed bevallen. Ook de reacties van mijn collega’s in Rotterdam waren enthousiast!”

Famke de Wilde | directeur – LL Oefentherapie