Koop je een Haags Pakketje, dan steun je automatisch lokale Haagse ondernemers. Het geld gaat naar hen toe en niet naar de Unilevers van deze wereld. Dat voelt toch lekkerder, zeker met kerst. Daarnaast doen wij bij Haagse Pakketjes graag iets terug voor de maatschappij. Vaak wordt het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen genoemd, of Social Return, maar wij noemen het niet meer dan normaal.

Lokaal ingepakt

Wij werken voor het inpakken van de pakketjes samen met de sociale werkplaats van de Haeghe Groep. De Haeghe Groep verbind mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben met bedrijven en/of overheden in Den Haag.

“Sociale producten”

In onze kerstpakketten vind je verschillende producten terug uit de sociale werkplaatsen van de Haeghe Groep en Middin, zoals ambachtelijke kaarsen, snijplanken en handzeep.

Steun lokale initiatieven

Met de jam van de Stadsboerderij steun je de stadsboerderijen in Den Haag. De stadsboerderij is een plek in de stad waar kinderen kunnen zien wat er dagelijks op een boerderij allemaal gebeurt. De stadsboerderij is ook een ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt.

Bekijk onze kerstpakketten

Geen verspilling

Wij houden ook niet van verspilling, daarom doneren wij onze restanten aan Stichting Voedselbank Haaglanden. De stichting is één van de regionale voedselbanken die onderdeel uitmaken van het landelijke netwerk van de vereniging Voedselbanken Nederland; een organisatie met als doelstelling iets te doen aan verspilling van voedsel en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede.

Kerstpakket op maat