Kerstpakket doos ontwerp

Jarno van den Heuvel

Kerstpakket doos ontwerp | Haagse Pakketjes

Dit is het nieuwe ontwerp voor onze verpakking van Haagse Pakketjes. Wij hebben gekozen voor een feestelijk uiterlijk van de doos met het opschrift ‘Fijne Feestdagen’. In het ontwerp zie je verschillende producten die wij aanbieden van lokale makers. Je vindt onder andere afbeeldingen van kaas, chocola, drank, worst, potje pindakaas/jam. Als je goed kijkt kun je ook ons beeldmerk tussen de verschillende afbeeldingen zien staan.

Naast de verschillende afbeeldingen van etenswaar en drinken hebben we een aantal typische winterse symbolen in de vorm van verschillende sneeuwsterren. Om het kerstthema nog wat verder te benadrukken zijn er ook kerstsymbolen aan toegevoegd zoals kerstbomen, kado’s, kerstsokken en hulst kerstblad en vruchten.

Het witte dat je op deze afbeelding ziet is een sluitsticker die van boven naar de onderkant van de doos loopt. Hierdoor kun je zien dat het pakket is afgesloten op onze inpakafdeling en niet meer open is geweest.

Het ontwerp is gemaakt door Helianthe Jonker van Helianthe’s Kaartenhuis. Helianthe quote:

“Emile van de lokale pakketjes had een bepaald beeld voor ogen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Na verschillende keren overleg, zijn we samen gaan zitten over wat wel zou kunnen en ook wat zeker niet mooi zou zijn. Nadat we de basis hadden gelegd wat betreft de afbeeldingen heb ik het verder uitgewerkt tot het ontwerp zoals je die kunt zien op de doos.”

Op haar website vind je ook een aantal mooie ontwerpen die je online kunt kopen. Kijk voor meer info op: www.hkdh.nl