Haagse Pakketjes vernieuwt

Emile Meijer

Haagse Pakketjes nieuw logo

Het ontstaan van Haagse Pakketjes

In 2014 is Haagse Pakketjes ontstaan uit onvrede over het aanbod kerstpakketten op de markt. Haagse Pakketjes wilde het anders doen. Samenwerken met lokale ondernemers om kwalitatief hoogwaardige, ambachtelijke pakketten samen te stellen met producten waar jij als ontvanger blij van wordt.

Visie

Drie jaar later staat dat concept nog steeds. Den Haag heeft zoveel moois te bieden en het aanbod producten groeit nog ieder jaar. Wij merken dat er steeds meer vraag ontstaat naar Haagse geschenkpakketten voor andere gelegenheden dan kerst. Hier willen wij graag op inspelen door jaar rond geschenkpakketten aan te bieden. Naast de drukte van de kerstpakketten zijn wij bezig om dit concept door te ontwikkelen. Om deze koersverandering kracht bij te zetten hebben wij ervoor gekozen om een nieuw logo te introduceren, waarbij de duidelijke associatie met kerst is verdwenen.

Betekenis van ons logo

In het nieuwe logo is duidelijk de locatiepin herkenbaar, die het lokale karakter van de producten en pakketten onderstreept. De sterren om de locatiepin heen symboliseren de verrassing en verwondering die de pakketten hopelijk bij je oproepen. Inmiddels zijn de eerste pakketten met het nieuwe logo uitgeleverd. Ook de website heeft een update gekregen.

Het nieuwe logo luidt een nieuwe koers in voor Haagse Pakketjes. Niet langer doen wij enkel kerstpakketten, vanaf nu kun je jaar rond bij Haagse Pakketjes terecht voor een echt tof lokaal Haags geschenkpakket!

Meer weten over ons