De Paagman CadeauCard

Emile Meijer

Paagman CadeauCard

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat Haagse Pakketjes vanaf nu ook de Cadeau Card aanbieden van Boekhandel Paagman.

Familie bedrijf in Den Haag

Met twee grote winkels, in Scheveningen en het centrum van Den Haag, is er altijd wel een vestiging van Paagman in de buurt. Van oudsher is Paagman gevestigd aan de Frederik Hendriklaan in het Haagse Statenkwartier. In 2014 nam Paagman de boekwinkel in het centrum van Den Haag over, wat voorheen achtereenvolgens Verwijs, Selexyz, de Slegte en Polare was. Deze winkel opende in februari 2015 haar compleet vernieuwde winkeldeuren in het monumentale pand aan de Lange Poten 41 – tegenover de Tweede Kamer en vlak bij het Plein.

Het familiebedrijf Paagman staat onder leiding van Nadine en Fabian Paagman. Samen met ruim 100 collega’s zorgen zij ervoor dat ruim 63 jaar na oprichting, Paagman nog altijd toonaangevend is in Den Haag en omgeving in het bieden van een breed aanbod en gevarieerd assortiment producten en onderscheidende dienstverlening – zowel online als in haar winkels; zowel aan bedrijfsmatige afnemers als aan particulieren. Nadine en Fabian zijn de derde generatie eigenaren van Paagman.

Kadau Cagd

De nieuwste CadeauCard van Paagman is voor iedereen die niet weet wat ie wil geven maar wel origineel wil zijn. De tekenaar van Haagse Harry; Marnix Rueb, maakt vijf grappige ontwerpen voor de cadeaukaart, met bijpassende originele geschenkverpakking.

De Paagman CadeauCard is ideaal, als je liever je medewerkers de laat wat ze kopen als kerstgeschenk, of als aanvulling op een kerstpakket.