Bezorgen


Standaard worden de kerstpakketten bezorgt op één adres door een koeriersbedrijf waarmee we een samenwerkingsverband hebben. De kosten hiervoor zijn € 30,-. Bestel je voor meer dan €500,- dan leveren wij de pakketten gratis bij jou af!
De kerstpakketten worden keurig en zorgvuldig op pallets geplaatst, strak in krimpfolie gewikkeld en voorzien van een duidelijke pakbon. De pakketten worden op de begane grond afgeleverd tot over de eerste drempel.
Ja, dat kan. Neem daarvoor contact met ons op. De extra kosten per afleveradres zijn € 30,-.
Ja dat kan, tot dagen voor het aflevermoment is het mogelijk om het afleveradres te wijzigen. Wil je jouw afleveradres wijzigen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken.
Wij zullen onze uiterste best doen om pakketten aan te leveren op de door jouw aangegeven datum. Maar door weer- en verkeersomstandigheden kunnen wij dit niet 100% garanderen. We adviseren dan ook om tussen het gekozen aflevermoment en het moment waarop je de pakketten uit wilt delen, minimaal 2 dagen speling aan te houden.
Nee, het is niet mogelijk om een bestelling af te halen.
We leveren de kerstpakketten in 2019 in week 49, 50 of 51. Bij het afrekenen in de webshop kun je aangeven wanneer je je pakketten geleverd wilt krijgen. Mocht jij eerder Haagse Pakketjes willen bestellen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Jouw bestelling zal op werkdagen worden geleverd tussen 08:00u en 18:00u. De avond voor de opgegeven afleverdag ontvang je een sms op het opgegeven 06-nummer met daarin een venster met verwachte aflevertijd.
De levertijd bedraagt minimaal 4 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.
De uiterste leverdatum is 20 december 2019. Wij adviseren u om uw bestelling enkele dagen voordat u uw pakket gaat uitdelen te laten binnenkomen.
Al onze pakketten worden bezorgd door koeriersbedrijf Kuntz.
Nee, het is helaas niet mogelijk om jouw levering via een track & trace nummer te volgen.
Ja, dat is mogelijk. De kerstpakketten worden daarvoor door ons verpakt in een extra stevige verzenddoos, wij plakken de verzendlabels erop en zorgen ervoor dat de pakketten worden overgedragen aan PostNL. Het enige dat jij hoeft te doen, is het adressenbestand aan te leveren! De meerkosten hiervoor bedragen € 7,50 per pakket (binnen NL). Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.
Wij proberen jouw bestelling altijd op tijd te leveren, maar door omstandigheden (zoals weer en verkeer) kan dit anders verlopen. Wij zullen je hier tijdig van op de hoogte brengen en jouw bestelling alsnog zo snel mogelijk leveren. We adviseren dan ook om altijd 2 dagen speling te houden tussen het aflevermoment en het moment waarop je de pakketten uit wilt gaan delen.