Betalen


Op de bestelpagina kun je kiezen voor iDeal of directe overboeking. Bij betaling met iDeal is jouw betaling direct verwerkt en wordt jouw bestelling direct in gang gezet. Heb je gekozen voor directe overboeking, dan wordt de bestelling pas verwerkt zodra wij jouw betaling hebben ontvangen en hebben verwerkt.

Neem voor een bestelling op factuur contact met ons op. Bij betaling op factuur dien je het factuurbedrag binnen de gestelde betalingstermijn zelf over te boeken. Te late betaling vertraagt de levering en schort de levering op. Bij alle betaalmethoden ontvang je na jouw bestelling een bevestiging en factuur per email.

Als je kiest voor de optie iDeal reken je de door jou bestelde pakketten direct af. Als je kiest voor betaling op factuur, dan ontvang je van ons per e-mail een factuur. De factuur dient minimaal 2 weken voor levering van de kerstpakketten betaald te zijn.
Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.
Nee, het is niet mogelijk om de factuur te splitsen.
Ongeacht uw keuze van betaling wordt uw factuur per e-mail naar het door u opgegeven e-mail adres verzonden.
Indien jouw betaling later bij ons binnen is dan de gestelde betalingstermijn dan kunnen wij de door jou gewenste leverdatum niet garanderen.